HERNIEUWBARE ENERGIE

Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout
Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout

De normen voor hernieuwbare energie worden telkens strenger. Als je vandaag bouwt of verbouwt, is verplicht om gebruik te maken van duurzame energie, afkomstig uit de lucht, de grond of de zon. Dit is niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenbesparend.

 

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de grond of het water. Dit is een zuinige, milieuvriendelijke manier om je woning te verwarmen en om warm water te verkrijgen. Daar de warmte van verschillende bronnen kan komen, zijn er dus ook verschillende soorten warmtepompen. Omdat het rendement van deze warmtepompen zeer hoog ligt, is de investering zeker de moeite waard.

 

Een andere vorm van hernieuwbare energie is de zonneboiler. Hierbij wordt de zon gebruikt om je water op te warmen. Zonnepanelen worden verbonden met de zonneboiler, zodat het water in de boiler opwarmt waardoor je dus gebruik kan maken van gratis energie van de zon. Ook bij de zonneboiler hangt het rendement af van type boiler.

 

Wens je graag meer informatie over vernieuwbare energiebronnen? Dan komen wij graag bij je langs om je project te bespreken. Bij Wouters Nick Sanitair & verwarming ben je zeker van een kwalitatieve en professionele installatie!

Milieuvriendelijke en kostenbesparende energie?

logo Nick Wouters
Sint Rochusstraat 18
2340  Beerse
Gsm : 0496 / 964 . 311
info@nickwouterssanitair.be