VENTILATIE

Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout
Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout

Aan het bouwen of verbouwen? Denk dan zeker aan het juiste klimaat voor je woning of appartement. Omdat onze woningen de dag van vandaag steeds luchtdichter en beter geïsoleerd worden, is het echt noodzakelijk om verse lucht in onze kamers te voorzien en om de vochtige lucht uit badkamers en wasplaatsen te verwijderen. Daarom is het essentieel om een goed woningventilatiesysteem te laten installeren zonder te raken aan de luchtdichtheid van de woning en met zo weinig mogelijk warmteverlies.

 

Voor de woningventilatiesystemen werken wij samen met het merk Zehnder. Zij hebben een ruime keuze in energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

 

Wouters Nick Sanitair & verwarming geeft je graag advies over de keuze van ventilatiesystemen. De voorschriften van het Vlaams Energie Agentschap worden strenger en strenger. Hierdoor komen nog slechts enkele ventilatiesystemen in aanmerking voor nieuwbouwwoningen. Constant komen er nieuwe toestellen op de markt, en ook de wetgeving wijzigt regelmatig. Daarom komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw woning en gezinssituatie.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat?

logo Nick Wouters
Sint Rochusstraat 18
2340  Beerse
Gsm : 0496 / 964 . 311
info@nickwouterssanitair.be