SANITAIR

Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout
47-400-315-0-0-400-300 - 600x900

Droom je van een nieuwe badkamer? Kies je dan voor een modern badkamerinterieur? Of toch liever iets warms en romantisch of klassiek? Wil je een regendouche? Of geniet je liever van een warm bad na een dag hard werken? Wouters Nick Sanitair & verwarming zorgt voor de perfecte badkamerinstallatie in jouw nieuwbouwwoning of een unieke badkamerrenovatie voor je renovatieproject.

 

Voor de badkamerinstallaties werken wij samen met de firma’s Desco, Schrauwen en Van Marcke omdat wij hier de garantie hebben van kwaliteitsvolle producten. In de showroom van deze groothandelaars kan je je keuze maken, en wij zorgen dan voor de volledige installatie, zodat jullie zo snel mogelijk kunnen genieten van de nieuwe badkamer.

 

Voor alle projecten, groot en klein, kan je zeker zijn van onze persoonlijke service, kwaliteitsvolle afwerking en stipte opvolging. Met onze ervaring in badkamerinstallaties en -renovaties, adviseren wij je graag bij de keuze van toestellen en installaties. Graag meer informatie? Neem dan contact op met Wouters Nick Sanitair & verwarming en wij komen graag bij je langs om je plannen te bespreken.

desco
schrauwen

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer?

logo Nick Wouters
Sint Rochusstraat 18
2340  Beerse
Gsm : 0496 / 964 . 311
info@nickwouterssanitair.be