VERWARMING

Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout
Nick Wouters Sanitair - Oud-Turnhout

De keuze van verwarmingsinstallatie hangt vooral af van je woning en de gezinssamenstelling.  Welke verwarmingstoestellen heb je graag in je woning? Radiatoren of convectoren? Of liever onzichtbare toestellen zoals vloerverwarming? Iedere verwarmingsinstallatie heeft dus zijn eigen verbruik, kostprijs en werkwijze. Nick adviseert je daarom graag bij de keuze van je verwarmingsinstallatie.

 

Ook voor renovatieprojecten ben je bij ons aan het juiste adres om de verwarmingsinstallatie te vervangen. De efficiëntie van oudere verwarmingsketels neemt zeer snel af, wat een invloed zal hebben op je energiefactuur. In dat geval is het beter om de oude ketel te vervangen door een nieuwe, geoptimaliseerde verwarmingsinstallatie.

 

Naast de installatie zorgen wij ook voor het onderhoud en reparatie van eigen geïnstalleerde toestellen. Als erkend verwarmingsintallateur bezorgen wij je het benodigde certificaat bij elk tweejaarlijks onderhoud van je verwarmingsketel.

 

Kies nu voor een efficiënte verwarmingsinstallatie geplaatst door erkend installateur Wouters Nick Sanitair & verwarming. Bel ons voor meer informatie en wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte voor de verwarmingsinstallatie in je nieuwbouwwoning of renovatieproject.

Centrale verwarming plaatsen of vernieuwen?

logo Nick Wouters
Sint Rochusstraat 18
2340  Beerse
Gsm : 0496 / 964 . 311
info@nickwouterssanitair.be